مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان شانزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و یازدهمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستا
| تاریخ ارسال: 1403/12/9 |
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان شانزدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و یازدهمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی صبح روز شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ برگزار شد.
علی شمسیپور، رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران در این مراسم در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری یکی از ریشهدارترین و تاریخیترین جشنوارههاست، اظهار کرد: رویکرد اصلی این جشنواره هوشمندسازی است. هوشمندسازی یکی از مهمترین اتفاقاتی است که در مدیریت شهری در حال رقم خوردن است. وی به ارائه بالغ بر ۱۳۷۵ اثر به دبیرخانه جشنواره پرداخت و بیان کرد: آثار پس از سه مرحله غربالگری توانستند به مراحل بعدی راه پیدا کنند. افراد منتخب بر اساس دو مبنا، یک اینکه اثر مربوطه حتماً بر اساس علم جهانی باشد و دوم اینکه اثر مربوطه گرهگشا از مسائل شهری باشد، انتخاب شدند. این اتفاق وجه تمایز این جشنواره با دیگر جشنوارههای علمی و فرهنگی کشور است. شمسیپور در ادامه به همکاری سایر نهادها اشاره کرد و گفت: بیش از ۲۰۰ نفر از اساتید دانشگاهها، ۵۰ مرکز علمی و دستگاههای مختلف اجرایی کشور در برگزاری این جشنواره همکاری کرده اند.
در انتها از نفرات برتر و برگزیده تجلیل بعمل آمد که در بین آنها دوتن از اعضاء هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران دیده می شدند:
جزء نفرات برتر:
عبدالحمید نقره کار؛ کتاب با عنوان "حکمت اسلامی در خلق آثار هنری، معماری و شهرسازی" (محور معماری اسلامی- ایرانی)
جزء نفرات برگزیده:
مهدی خاک زند و مریم اردستانی؛ کتاب با عنوان "زیرساختهای سبز و منظر" (محور توسعه شهری محله محور)